jag som bävat.

Jag vet att jag är dålig på att berätta saker. Balanseras lite av att björn är den största kafferepstanten jag vet, så även utan min medverkan har djungeltelegrafen varit igång ett tag. Men nu har jag faktiskt tagit mig samman och kört principen,-"på tal om ingenting så.." Så nu vet iaf de som är viktigast. Ska bara prata med karin också, hon kommer dock skratta åt mig för jag har under våren predikat om att det inte varit nått. Att det hade varit för konstigt. jaja. En sak har iaf wille crafoord lärt mig, man har väl rätt att ändra sig.
Men överlag måste jag säga att jag bävat i onödan, trodde att folk skulle tycka till mer än de gjort. Alla har ju faktiskt bara tyckt att det var roligt och en fantastisk idé. Och det är det! Bästa idén på länge. åsa var bäst, klappade händer och fnissade -parmiddagar!

Ser fram emot nästa vecka. Ska bli en riktigt fin kickstart på sommarlovet. Vin i parken, några dagar i björns stuga och sen träffa åsa och se robbie. underbart

Imorgon och på fredag och på tisdag har jag tentor. Tänk på mig. Jag tänker på annat.

äntligen.

Sverige- Paraguay 1-0 i (90:e min) fredrik ljungberg. Satt långt inne men satan va bra det kändes. Avnjöt matchen i gott sällskap i folkets park, åt grillat och tittade på Frans (who's da man). Sen blev det team america hos björn. På det hela en mycket lyckad kväll.


Tröttnar aldrig på att sova i någons famn. Varmt både i kropp och själ.

triumf, pojkar.

Igår vann Fc Reben, 2-1 mot burkens pågar. Så kul att se pojkarna så glada. det förtjänande de verkligen. Är stolt. Bra slut på första halvan av säsongen. Vet att de alltid sagt att de bara spelar för att det är kul och att det inte är viktigt att vinna. Men det märktes att det börjat bli lite frustrerande att alltid förlora. De var så, lyckliga. Känner mig som en stolt mamma. Inte längre sist i tabellen!


Tabell för Division 4 A Ideell


S V O F Målskillnad Poäng

1 F.C Hangover 10 8 2 0 32 - 6 26
2 Brasselona 10 7 1 2 28 - 12 22
3 fotbolls dårarna 10 6 2 2 20 - 12 20
4 R.O.P (Rosengårds Original Players) 10 5 0 5 21 - 16 15
5 Stieleke 10 5 0 5 19 - 18 15
6 Packex 9 5 0 4 27 - 29 15
7 Burkens Pågar 10 4 1 5 18 - 22 13
8 FC Slir 9 4 0 5 21 - 22 12
9 FC Snettinåtbakåt 8 2 2 4 11 - 16 8
10 FC Reben 10 1 1 8 9 - 29 4
11 Noni Bois 10 1 1 8 7 - 31 4


Tröttnat på pluggandet. Tröttnat på att aldrig få sommarlov. Vill att de här sista två veckorna ska gå fort så att jag kan börja fylla mina dagar med det jag vill.

ljuvlig nyans av pink.

mitt sommarlov, va jätteskönt mitt sommarlov ska bli. då är man ledig hela långa dan. alla människor vill ut på landet och nästan ingen vill bo kvar i stan.
 mitt sommarlov, va jätteskönt mitt sommarlov ska bli. med bad och sol, och jordgubbar och glass. då när man springer barfota i gräset och humlor surrar kring i solens gass.


Har legat på stranden idag. Fantastiskt. Men ack så lätt man glömmer att man har tre tentor om mindre än två veckor. Satans åskballad. Och eftersom jag tror att man inte blir brun om man smörjer in sig så har min lekamen antagit en ljuvlig nyans av pink. Inte helt nöjd sådär i efterhand.

Björn slängde i lördags ur sig att han ville prova att rida. Idag kom jag på den briljanta idén med handikappridning på malmö ridklubb, där kan man få sitta upp via en ramp. Haha. Stackars handikappo. Men den synen hade varit något det.

Solsken, fågelkvitter, fjärilar i buskarna och fjärilar i magen.

så fick jag veta.

Nu har vi äntligen fått veta eksamensdatum, för min del blev det bakteriologi/mykologi 22/6, alm patologi 23/6 och parasitologi/invertebrat zoologi 27/6. Är nöjd faktiskt. Hade varit bra med en dag innan patologin men det är ändå okej. Kunde varit så mycket värre.

Min förhoppning om en effektiv helg slutade i en helg fyld av umgänge och långa nätter. Men det känns bra för nu har jag fått lite jävlar anamma för att läsa de här sista två-tre veckorna för att sen kunna njuta av ett inte så långt sommarlov. I fredags körde jag och Björn ett filmmaraton: botten är nådd, torkel i knipa och ensamseglaren. Traskade hem kl 4 i gryning, småregn och med fåglar kvittrandes. I lördags var jag hos Pontus och grillade på hans franska balkong tillsammans med Helena och Björn, sen blev det en öl på cornelias för att sen se bruce almighty och starwars och somna i pontus säng. Igår hade Fred grillfest. Blev öl, vin och mintu, ofarliga trakasserier, grabbighet och sune från sunes sommar. På det hela taget, en lyckad kväll som avslutning på en lyckad helg.

Imorgon har jag praktisk övning på kursen och sen eksamen. Ska bli spännande att se hur det går. Har läst boken men hoppas att ett logiskt tänkande ska klara mig igenom tentan.