kött och en personlig vendetta med en italienare.

Om jag aldrig igen sätter min fot på klinkergolvet i ett slagteri igen är det för tidigt. Jag känner mig färdig med döden, männen som gud glömde, pappershättan med skärm, hårnätet och den lite sötaktiga lukt kött får när det är en allt för stor mängd inom fyra väggar. Det är direkt osmakligt och jag närmar mig livet som vegetarian systematiskt för varje dag som går. Så är det med det.

Specialarbetet bryter ner mig inifrån. Handledaren är roddig, och otrevlig i smyg, och nu på semester i hundra veckor. På gott och ont. Kvar i labbet sitter jag, med provsvar som jag inte riktigt kan ringa in då jag saknar en referens. Idag skulle jag börja skriva var det tänkt. Istället har jag tvättat, msnat, facebookat och om en timme får lägenheten på kapellplan celebert besök av en vacker kvinna som förväntar sig fika. Hon kommer att bli besviken. Nästan lika besviken som jag blir när jag tvingas lyssna på "vad gör du just nu" i christer i p3. För helt ärligt, kan jag bry mig mindre om vad olika ointressanta människor gör just nu. Knappast.


fylleblogg 3.0, för att det är så roligt, och hybris.

Det är roligt att blogga full, oftast. Och när det inte är roligt kan man alltid hoppas att man hinner ändra innan nån läser.

Ikväll var det kb, i dess renaste form. Dvs stundvis undrade man om man hamnat på dansbanan på elinelunds koloniområde, lika svängigt och kasedansvänligt var det. Dessutom sprang jag på halva min mellanstadieklass och konstaterade att hiarkin sitter i, mer än tio år senare. Den som var populär då är fortfarande klart mer spännande än den som inte var det , och den som inte var lika poppis då är fortfarande tydligt avundsjuk på fördelningen. Mycket spännande. Men visst är det kul att springa på killen, som var så het att han satt på en stol och blev fotograferad av ett gäng danska småtjejer på klassresan i sexan, som visst vuxit upp och börjat jobba som djurvårdade på allsköns djurparker. Otippat och spännande.

Dessutom blev jag än en gång fascinerad av killar som ids ragga på mig. Oftast dömmer jag ut de stackars pojkarna redan vid första intresseanmälan, och även de stackare, mot vilka jag kanske inte är direkt avig mot vid första anblicken inser snabbt sitt nederlag. Gör det inte det blir det sociala spelet än mer spännande när jag, som i natt, har haft en stackars själ svansande i min närhet en hel kväll, som nog tyvärr menade att jag hade visat nått direkt intresse. Där hade han fel, och det skulle verkligen aldrig hända. Men gulligt av honom att kämpa. Alla former av egotrippar uppskattas. Gillar att känna mig snygg. Heja mig.


veckans utmaning, blind-daten.

Så har man provat det också, och även om vi nog var ungefär lika ointresserade så var det ganska trevligt. Och ännu viktigare så var det en boost att göra nånting som är olikt mig. Utmana mig själv lite. Tyckte dessutom att jag skötte mig ganska bra så jag är nöjd. Heja mig.

Eftersom mersmaken är ett faktum så slänger jag ut ett erbjudande i etern, är det nån som har en singelman till övers? Det här med blind-dating var ju roligt.

handsken är kastad martha stewart.

Eftersom jag har en vän som ger mig prestationsångest som kvinna när hon lagar lasagne och mixar majssoppor till höger och vänster, gjorde jag igår slag i saken och bakade bröd. Old fashion bröd som ska jäsas och knådas och sånt som farmors generation var bättre på. Men gott blev det och mäkta stolt blev jag. Ha! säger jag bara martha- snart får du konkurrens. Fast don't you worry, du kommer alltid vara den snyggare av oss.