frustrerad.

Murphy's law; om något kan gå snett så gör det alltid det. Även känd som lagen om allts jävlighet. Kärt barn har många namn eller vad man säger.

Skolan gör mig tokig. Vi kommer inte få våra eksamensdatum föräns den 9:e juni, TIO dagar före man kan riskera att komma upp i den första. Gör tentaläsningen lätt att planera. Verkligen. Har ont i magen hela tiden för att jag är stressad. Kan gå brevid Karin och se på henne att hon också går med bekymmersrynkan i pannan och suckar för sig själv. Vi är olyckliga. För det ska man vara strax innan sitt sommarlov, eller? Kommer vara utbränd innan jag ens satt en fot på arbetsmarknaden. Börja karriären med att vara sjukskriven. toppen.

Sen om det inte skulle räcka med tentastress i skolan så har jag en extra tenta i nästa vecka med jobbet och människor i min närhet med tummen så långt upp i röven att armen sitter fast upp till armbågen.

Enda ljuset vid horisonten är utlovade dagar i parken, med öl och vattenpipa i gott sällskap när sommaren väl börjar.

det blir nog aldrig vi två.

47801-4
 
Zlatan ska bli pappa i september. Antar att det betyder att jag måste ge upp min drömman. Satan.

zoo och vänner på vift.

Idag har jag varit på zoologisk have i kbh. Skulle varit med syster, svåger och barn men svågern börtföll pga svår sjukdom och idelt whine. Kanske lika bra tänker jag. Men annars har det varit en strålande dag. Glada barn och många djur. Klappat getter och tittat på björnar. Kan inte hoppas på mer.

Åsa var en tur i malmö i veckan. Dock bara några fullbokade dagar och iom mitt spännande liv fyllt av skola och jobb hann vi inte ses. Det känns jättetråkigt. Var dessutom lite kort mot henne, och det är jag ledsen för, men var mest besviken för att vi inte hade nån tid över för varandra. Enda möjligheten var när jag hade gått i skolan och jobbat hela dagen och precis somnat i soffan. Och då orkade jag ingenting. Saknar henne oehört och hon har inte ens tänkt tillbringa sommaren i stan. Men vi ses till Robbie på ullevi 1/7 och jag hoppas kunna skramla ihop en slant så jag kan hälsa på min vän senare i sommar också. Borde gå.

Saknar Annika också. Träffade hennes mamma på coop idag och hon saknar också det lilla livet. Men Annika har iaf vett att komma hem i sommar, så om tre veckor är hon tillbaka i stan och det känns bra.

Ibland undrar jag om jag nångonsin kommer träffa någon, på riktigt. Hitta något som det Karin och Jasper har. Kan inte se mig i den situationen. Kan inte ens föreställa mig hur jag skulle kunna träffa någon med det liv jag lever. För ärligt, jag vet att jag inte kommer hitta mitt livs kärlek på ica, och även om jag skulle träffa honom där så hade han försvunnit ut ur mitt liv igen lika fort. Är inte typen som kan ragga när jag handlar mat och toapapper. Det är en jobbig tanke. Känner mig ensam för första gången på väldigt länge. Fixar inte ensam.

melodifestival, jobb och doktor död.

Finland vann eurovision song contest i lördags. Såg tillställningen hemma hos sisse med karin och stine. Mycket trevligt även om stine är ganska tärande att umgås med. Well det är inte det viktiga. Finland vann! Med klart bäst låt. Och nu är lordi bokade till rockoff, på min födelsedag, så det är dags att arrangera min ålands tur. MÅSTE se dem spela.

I söndags jobbade jag. Och trots att jag sovit alldeles för lite så gick det som en dans. På det hela var söndag en bra dag. Dels blir dagarna så långa när jag jobbar och sen fick jag en ego-boost på eftermiddagen och se troll 2 framåt kvällen. Bra dag.

Idag har vi fått en introduktionskurs på jobb. För att lära oss hur man hanterar mus och råtta. Fått prova på att injicera, subcutant, intraperiotenalt och intravenöst (!), på råtta. Har även fått agera doktor död, avlivat (en redan bedövad) råtta med intraperiotenal injection och mus med nakketræk. Det senare hade jag bävat ganska mycket inför men det var faktiskt inte så hemskt som det först kändes. Och nu känns det bra att man fått prova iaf man hamnar i den situationen och står där själv.

47801-3