födelsedagspresent från kvinnorna.


Till vår älskade Katti!
En utflykt i det gröna
till Katti vår sköna.
En helg i september
som du kommer remember.
Med marmelad och malmborgsvatten
vi firar Katti- a.k.a skatten!
Söt som ett hallon, salt som crostini
smörj in dig i grilloljan och
ta med din bikini!

vad säger man?

p3.

Lyssnar på p3 där de precis konstaterade att 25juli är årets bästa dag (juli- årets bästa månad och 25:e är lönedag). Efter detta sanningsenliga konstaterande spelades piece of me
- det var till mig.

födelsedag, som vuxen.

Skillnaden mellan att fylla år som barn och vuxen är enorm. I alla fall som singel. Ingen som sjunger för en på morgonen, ingen som kommer med frukost på sängen. Istället får man snällt laga sin egen födelsedagsmat, baka sin egen tårta och bjuda in familj och vänner på sitt eget kalas.



måndagssupé- det nya svarta.

Sommaren rinner iväg snabbare än vad som är behagligt, vännerna har mycket att göra, och att vi faktiskt lyckades få ihop fjällbackahelgen ter sig mer och mer otroligt. Men fortfarande gnistrar den där drömsommaren till ibland, tex igår när kompis m bjöd till måndagsupé som slutade med öl i bra sällskap på allas vårt favvotorg. Eller till nu helgen då polisen kommer tillbaka till stan och det blir förfest med tårta chez moi. Eftersom jag jobbar hela helgen blir det mest tårta för mig medan de andra far iväg i sommarnatten, men stämmningen kommer iaf vara känn ingen sorg för mig göteborg. Som alltid eftersom det är vi som är festen, nyktert eller fullt.



det är ingnuggat. sluta nu.

Självplågeriet är på topp. Facebook är djävulens påfund, behöver inte få insyn i sånt som inte rör mig. Ändå tittar jag. Det är så dumt. Behöver lämna stan, snarast. 31juli känns väldigt långt bort. Men hämtade mitt nya pass idag så hade jag haft mer än 90kr på kontot så hade jag satt mig på första bästa flygplan och stuckit. Nu måste jag vänta.

status efter lördagskvällen.

Fortfarande bakfylleångest.

the lifestyle of the rich and famous.

Kvällen i lördags var hysterisk. Förfest hos e med kopiösa mängder alkohol vilket förståligt nog resulterade i att jag kommer fram till debaser full som en alika. Står i kön och har en djup disskusion med exet, minns bara fragment men jag tror att den ändå låg på den trevliga delen av skalan, väl framme vid vakten frågar han mig hur det står till, jag svarar att jag är full. Släpps därför såklart inte in. Istället blir det efterfest hos e där m i ett utsvävande dansmove (troligtvis med inräknat skutt) dansar sitt knä ur led. Vi far till akuten, sitter där i en timme eller så, tröttnar och far hem igen.

Nu ska m opereras imorgon, och antalet knämongon i min bekantskapskrets stiger stadigt.

note to myself: mindre sprit nästa gång

så var det ordning.

Igår köptes londonbiljett och sen dracks det vin med vackra kvinnor i es nya crib (vilken lya!). Skrattade så jag fick ont i magen och livet kändes som vanligt igen. top notch. Dessutom gjordes planer för resten av veckan, sex and the city film efter sushi och innan cosmopolitan på fredag och stora mängder vin och dans och karlar på lördag. kvinnor kvinnor kvinnor.

Klarade mardrömstentan, och kommer därför att börja nästa läsår utan nånting hängandes. För första gången på 2år.


kvinnor, jag kräver återställd ordning!

Jag saknar mitt fantastiska brudgäng. Kan ni sluta hänga i troppan och götet och på systembolaget mobila så jag får träffa er nånting i denna ljuva sommartid! Jag är ensam utan er och det är tråkigt. Jag vill prata om män och mattias lindvall och andra väsentligheter på kvällarna och inte sitta och lyssna på folks planer där jag är utalat ovälkommen.

Hade ni inte tyckt så mycket om mig hade ni nog tyckt att det börjar bli lite läbbigt med mina kärleksförklaringar på bloggen. Men nu är ju inte det ett problem, eller hur?

london!

Det blir att hälsa på den gamla flamman i london som det ser ut nu. Pratade lite med pappsen om möjlighet att låna pengar till turen och då tyckte han att det lät som en perfekt födelsedagspresent. Och det är det ju. Så nu är det lite detaljer att fila på, biljetter att köpa och fickpengar att låna så bär det av. 31juli-3aug. Sommaren blir bara bättre och bättre. Nu ska jag bara få veta om jag kunde byta bort jobbhelgen 26/27 också och få in en fest där den 26e och bestämma ölandsdatum med kvinnsen för att sommaren ska kännas riktigt fin. heja heja.