kirurg?

Kirurgi den här veckan. Vilket hittills mest orsakat frustration och mindervärdeskomplex men det kommer en dag imorgon också att glänsa. Och imorgonkväll ska jag på bio med min finaste valentin. Han är så fin att han idag önskade en låt på p3 till kompis p med motivationen "en fantastisk låt till en fantastiskt fin vän". Oh! jag önskade i mitt hjärta att låten varit till mig. Och du g, tips på saker att se i malmö: möllan, konsthallen, västra hamnen, gamla väster, mff-match eller nån fin park. Listan kan göras hur lång som helst

Klasskompis u frågade härom dan om jag inte ville hänga med henne tillthailand och jobba på ett dog rescuecenter. Det vill jag! Hoppas att det blir möjligt till hösten, ska göra ett försök att spara slantar iaf.

såra inte min kompis!

En kvinna har varit riktigt rälig kompis c. Ska samla ihop ett possy och nita henne. Man sårar inte mina vänner på det sättet.

Igår var jag med en av mina favvomänniskor på ikea. Är på ikea en gång i veckan nuförtiden, och så även nästa vecka eftersom tallrikarna jag skulle ha fortfarande inte hade kommit in igen. Sen var jag hos en gammal klasskompis i hennes nya hem och käkade middag och tittade på lets dance. Var trevligt att få en liten uppdatering på vad som händer i hennes liv. Sen kämpade jag mig hem i stormen och hade en depp med smålänningen på msn. Typiskt "första helgen på nya p-pillerkartan"- fenomen. Men idag känns det bättre igen och peppar inför dans med vackra kvinnor ikväll.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt ett riktigt stetoskop, blev ett klassiskt littmann i ljusgrönt (seafoam green). Fint va?

image9

vad gör någon intressant?

Och vad gör någon intresserad?

Haft en trevlig kväll med den gamla flamman som slutade som det brukar, med att vi ligger halvdäckade i soffan. Disskuterade lite vad det är man faller för hos någon. Vad det är man ser och fastnar vid. Är ganska spännande att tvinga människor att sätta ord på det. För det är inte det lättaste. Fast det är några saker som jag tror gör sig gällande hos alla. Även för mig. Tyvärr känner jag dock inte att jag uppfyller kriterierna själv. Har hamnat i samma situation som kompis R beskrev när jag träffade honom på fotbollslagets årsfest. Och även om han glädjande nog kommit ur det, så kan jag inte mer än känna igen mig i det han sa.

tentor, skola och vardag.

Hade två tentor för tre veckor sedan. Två tentor som jag pluggat alldeles för lite till och som jag trodde att jag skulle kugga. Det gjorde jag lyckligtvis inte utan slutade +1 iaf. Det var bra. Kunde varit bättre, men kunde varit värre också.

Är på kliniken i skolan nu och det är roligt. Jätteroligt. Har stundvis varit rädd för att vara värdelös eller för att plötsligt känna att det inte är för mig, men jag stormtrivs. Trots att man måste hantera märkliga djur och ännu märkligare ägare. Och bli frustrerad, varje dag, så är det roligt. Dock innebär de långa intensiva dagarna att jag är slutkörd när jag kommer hem på kvällarna och igår somnade i soffan halv nio och vaknade först igen kl halv 12. Gör inte precis under för mitt sociala liv.

Lustigt att se så intresserade människor blir av deppiga blogginlägg. Plötsligt tittar samma trogna läsare in flera gånger samma dag ihopp om att matas med mer info om mitt tragiska liv.



formsvacka.

Jag är i en svacka. Gällandes det mesta. Självförtroendet är kört i botten, skolan är tung och går dåligt och jag väntar förgäves på mitt "plötsligt händer det" -moment. Har fått skaffat mig svårdefinierade relationer, vilket stressar mig för jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Hur gör man för att bryta en ond cirkel? Hur boostar man sin självkänsla? Hade velat att nått riktigt positivt skulle hända i mitt liv, som jag hade kunnat använda dagar som denna när det känns tungt. Men löivet blir vad man gör det till, positiva saker händer inte bara. Man måste se till att det händer och jag vet inte hur.

jag har det ändå ganska bra.

Har haft en supermysig alla hjärtans med mr g. Inte så romantiskt, men rackarns trevligt.

Jag har insett, i en av mina ljusare stunder, att jag ändå är lyckligt lottad. Trots höstens alla problem så har det hjälp mig att förstå hur fina vänner jag har. Är inte ensam. Även om jag vissa stunder (som kommit lite väl ofta den senaste tiden) trott att jag varit det. Jag är inte ensam. det är bra

jag har stagnerat.

Nu har jag börjat skriva på det här inlägget tre gånger. Kanske rent av det publiceras den här gången.

Jag har hamnat i en jobbig situation som jag inte vet hur jag ska komma ur, komma vidare. Enda sättet jag känner till kräver stora förändringar. Förändringar jag inte är beredd att iverksätta. Varken gällandes min person eller min närhet. Så nu står jag och trampar på samma plats och kommer ingenstanns. Lever i det förflutna för att det känns lättare än att ta tag i framtiden. Blir ännu tydligare när människor runt mig bryter sig loss, ser framåt, får nya tankegångar. Och jag står kvar, håller fast i sånt jag känner till och kan kontrollera. Har tröttnat, på mig, på malmö, på att gå ut på krogen och varje vecka träffa samma människor och jag har tröttnat på att ha en hel flock älgar i klädkammaren.

Plötsligt känns skolan som nått roligt och fritiden som rutin.

helgen kom och försvann.

Som alltid och jag fattar aldrig vart de tar vägen.

Den här helgen började som de allra flesta med lets dance och mat hos mina fantastiska kvinnor. Sen var hela lördagen till för kvalitetstid med min syster med frulle, shopping, lunch och makeup kurs på make up store. Vackrare än nånsin vart jag redo för festen hos exet. Och det gick bra, länge, träffade trevligt folk som jag saknat och trots den lilla boytan och den alltjämt stigande promillehalten lyckades jag hålla exet out of sight and out of mind. Och det var väl detta som gjorde att jag fick en så positiv inställning till kvällen att jag istället för att möta upp kvinnorna hängde med grabbarna ut. Ångrade det direkt. Nu fick jag tillbringa resten av kvällen med att försöka hålla inte bara exet på avstånd utan även exets tidigare flamma. Genast gick det sämre. Men jag minglade runt, var många gamla kontakter i lokalen och p agerade riddare i skinande rustning (tack) så det var först när jag plötsligt hamnade i en situation där jag inte kunde komma undan exets listiga komentarer som det gick riktigt illa. Blev frustrerad och ledsen för att jag kände att jag måste välja, antingen får jag helt tacka för mig i mitt gamla gäng eller så  får jag stå ut med exet. Och just nu känns inget av det som ett fungerande alternativ. Vägrar släppa mina vänner. Och jag kännre mig så fantastiskt besvärad och klämd när jag träffar exet. Speciellt när jag är full, och han är full, och all listighet är long gone.

omtanke.

Idag fick jag ett fint sms från mr g. Det värmde i hjärtat.

några steg närmre mitt yrkesverksamma liv.

Praktiken förra veckan var toppen. Även om jag i många hänseenden mest agerade springflicka fick jag lite kött på benen om hur man börjar om det tex kommer in en kräk+diarré hund. Och det var väldigt nyttigt. SÅ veckan var nyttig, och spännande men jobbig. Och idag hade jag första dagen på kliniken i skolan. Var nervös, mest för att jag inte visste vad som väntade men det känns bra, fick dessutom lite mjukstart och det var trevligt.

Förra veckan tvingade jag dessutom med den mest fantastiska av de fantastiska kvinnorna på konsert på debaser. The oh no onos spelade och förband var forest and crispian. Mycket trevlig onsdags aktivitet. Och väldigt bra band.

Och i lördags var det som tidigare fest i lund. I den sjukaste lägenhet jag varit i. Etagevåning med spriraltrappa mitt i lund där tre tjejer bodde för en hyra som knappt var värd namnet. Blev kakbuffé och singstar så rutorna skallrade. Men det var roligt. Och som vid allt för många festtillfällen slutade natten med fyllesms som var en dålig idé redan från början.

Är i valet och kvalet gällandes det stolta fotbollslagets fest på lördag. Verkar som det är ganska stort bortfall av dem som jag verkligen ville träffa. Och fest hos exet kräver att det är riktigt roligt folk. Annars är kalas i toarp väldigt mycket trevligare.

(suck blogginläggen blir bara torrare och torrare måste hotta upp mitt liv)

fördrink: resorb.

Sitter och sippar på min resorbcoctail och väntar på att klockan ska bli dags att gå till södervärn för kvällens festligheter är i lund. Hemmaparty med kakbuffé med kvinnorna. Blir en helkväll. Redogör imorgon om det händer nått extraordinärt. Vilket jag självklart räkar med.

över och ut i kylan