så var det det där med nytt år, nya tider. Igen.

Jag började året 2008 med att ta tillbaka bloggen från gamla spöken, skriva en reumé av ett tråkigt år och proklamera att 2008 ska bli dejtingens år. Det var dumt, för inte fan har jag varit på en enda dejt 2008. För andra har det gått bra, så joy to the world, lycka är att glädjas åt andra och en hel del annan crap. Det orkar jag inte skriva om, bara konstatera att de bästa (utom en) fortfarande är singlar.

Julen suger på så många plan, nått som kvinnorna iår är väldigt överrens om. Släktingar som inte bryr sig, stress som inte är rimlig, jobbchefer som inte skäms över att tvinga sina timanstälda att jobba 12hs pass och magsjuka. Nästa år vill jag bara fira med mina vänner och sen åka till thailand över jul och nyår.

hasta la vista suckers iår är nyårsfesten i barcelona.

bakfylleångest galore.

Kombinationen bakfylla, hybris och dåligt självförtroende gör att jag kommer ligga och vrida mig och grubbla halva natten. Ser framemot det. Verkligen.


hej jesus.


Champagne, hjort och jesus. Vilken kombo!

jag ropar hej!

Inser faran i att gå händelserna i förväg. Men jag vågar nästan mena att jag inte blir dissad vid altaret den här gången. Blocket ska äntligen fullfölja en affär. Tror jag.


Ny soffa till jul!