resonemang i tentatider.

Idag har jag inte lämnat lägenheten mer än för att gå till seveneleven och köpa mjölk och godis. Istället har jag druckit kaffe för att inte somna och gått i små cirklar för att jag inte kan sitta still. Nu är jag full på koffein och trött i benen och önskar att jag skulle satsat på ett lättare karriärsval.

Känns som jag isolerat mig på sistonne. Som om jag inte gjort sånt som är roligt på evigheter. Det är inte sant, men det känns så. Därför peppar jag destu mer inför nästa helg. Då ska jag och vackra kvinnor till lund och dansa till feven. Det är ljuset i tunneln. Jag ser ljuset.


17.23 viborg, jylland.

livet suger.

Om jag tyckte att det var jobbigt här sist så anade jag inte vad som komma skulle. De trevliga och fulla husmödrarna på årsmöte har bytts ut mot pubertala bönder som får 30minuters middagen att låta som utfodring i en grisbesättning. Klassumgänget, som jag, ålänningen och u visserligen inte var inviterade till, har bytts ut mot tentaplugg med en galen blick. Varje ledig stund utnyttjas till max, böckerna tas tom med i sängen. Det är stressande.INte minst för att jag inte kan nånting.

Som pricken över i har jag dessutom svårt att sova, och när jag väl gör det drömmer jag drömmar som sätter griller i huvudet på mig. Och det är då det sista jag behöver. Men imorgon kommer jag hem till civilisationen bara för att låsa in mig i mitt hem och vara fortsatt olycklig- en tenta på måndagmorgon och sen tillbaka hit på ons-tors för den sista tentan för den här gången. Dessutom den sista riktiga tentan praktiskt taget för alltid, förutsatt att jag klarar den vilket efter dagen på slagteriet idag känns mindre troligt.

-glöm mig inte 

kanske julen ihop.

Vet inte om det är höstmörkret eller att många av mina vänner börjat röra sig två och två men jag känner mig ensam.

Sökes: manligt kött till mental stimulering och sexuellt umgänge. Krav: snygg, rolig, ny i mitt liv och way out of my leage.
Svar till:
  för kräsen för dig- snarast. 


söndag=bakfylleångest, igen.

Kb-kväll i klassisk tappning. Kids, fylla, dålig musik och en ännu sämre dj. För att förgylla kvällen ytterligare var lokalen fylld av gamla hangups. Av den sämre typen. Fan. Där var dock en stund av brillians när de spelade lady marmelad och e, h och jag tände till och skaked our moneymakers i fulaste manér medan grabbarna runt omkring tyckte att det var hett. Primitiva karlar. Man skakar lite på sin lurviga och de tror att man vill följa med dem hem. Det var aldrig vår plan.

Avslutade kvällen genom att stå på en parkeringsplats i regnet med ljuvliga kompis e och förbanna män. Är trött på idén och undrar om jag nånsin kommer få ligga igen. Inte för att jag inte kunnat få med mig både en och två hem från kb igår, men hela konceptet är osexigt. Och därmed fullkomligt ointressant.