barcelona, alla ska med.

Aldrig har det känts så skönt att lämna malmö som över nyår iår. Lämna det vanliga tjafset här hemma och satsa på nånting som inte kan misslyckas.
  Och det blev en bra resa, skojfrisk kille i incheckningen i kbh till a stora förtjusning, ljuvliga italienska rumskamrater som tyckte att rökelse var en bra idé i ett rum utan luft, gaudi och världens åttonde underverk, krissituationer i smala trappor som visade sig leda till toaletterna (NEJ, toaletten! backa!), en ständig doft av tapas och rök, servitör som utbrast din mamma jobbar inte här när vi bad om en trasa att torka av bordet med, dagar med 14grader och solsken, nytt krismoment med ovälkommet inhandlande av vykort som var det värsta e varit med om, cervezas och caffe con leche, spansk sektsammankomst i parc güell med sång och klapplekar, snabbt och simpelt inhandlande av förköpsbiljetter till nyårsklubb, middag som spanjorer kl 00.30(kris nomero trés) till välkända toner av timbuktu, lugn dag med shopping och rekreation, fantastiskt nyårsfirande på kubansk restaurang, la rambla med abbamedley, och tidernas största nattklubb där kvällens mesta använda fras var no me toces i en hotfull ton, utcheckning i fylla och bakfylla från hades där jag seriöst övervägde en vomering på barcelona city airport.
  En resa på tre dagar som kändes oändliga och ändå står man plötsligt i minusgrader på svågertorp och väntar på pappsen som ska köra oss hem.





viva españa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback